Subject: Last Chance: Film Festival
Dated: Sep 13, 2001
Dear Member,

Last weekend we successfully conducted the first half of the Film
Festival from India. The films are one of the best in circulation and
are provided by the Govt. of India for this festival. All of them were
highly appreciated by the Bay Area audience. Notable film directors
like Basu Chatterjee, Gautam Ghosh and Utpalendu Chatterjee added five
stars to the festival by their personal presence.

In this mail:
     1. Second half of Film Festival
     2. Community Notices

SECOND HALF OF FILM FESTIVAL
============================

This coming weekend we will host the second half of the Film festival.
we will show the same 8 films as last week, but with a different
schedule. This is a fine opportunity for all film lovers to take
advantage of. In case you have missed the previous show, please visit
our web-site http://www.prabasi.org/filmfestival and plan your
weekend.

The schedule for this weekend Friday, Sep 14 to Sunday, Sep 16 is:

FRI SEP 14TH EK JE ACHHE KANYA 140 min  (There is a Girl)
             7:30PM-10:00PM
SAT SEP 15TH DEKHA 140 min (Perception)
             1:00PM-3:20PM
SAT SEP 15TH CHOKH 100min (The Eye)
             4:00PM-5:40PM
SAT SEP 15TH ASOOKH 140 min (Malaise)
             7:00PM-9:20PM
SUN SEP 16TH GANASATRU 100min (The Enemy of the People)
             1:00PM-2:40PM
SUN SEP 16TH CHUPI CHUPI 140 min (The Secret)
             4:00PM-6:20PM
SUN SEP 16TH AMRITA KUMBHER SANDHANE 100 min
(The Quest for the Golden Pitcher)
             7:00PM-8:40PM
SUN SEP 16TH Antarghaat 140 min (The War Within)
Bengali Language - No Subtitle
             7:00PM-9:20PM

The venue for the event is:

NAZ 8 Cinemas (Fremont HUB)
39400 Argonaut Way
Fremont, CA 94538

(510)797-2000 or (510)797-1000

The festival includes notable films directed by Satyajit Ray, Basu
Chatterji, Rituparno Ghosh, Gautam Ghosh, Subrato Sen, Utpalendu
Chakravarty, Ajoy Kar, Dilip Roy and Abhijit Chatterjee.

These films are national and international award winning and have been
shown in various International Film Festivals around the world.

Contact Information:
fremont_filmfest@yahoo.com
or, call anyone of the contacts listed in the website.

COMMUNITY NOTICES
=================

Folk Dances of India by Mallika Sarabhai's Janavak Group on September
22, 2001 AT 7:00 PM at Smithwick Theater, Foothill College, Los Altos
Hills. This is a fundraising event for Earthquake Recovery and
Computer Literacy project in India, being sponsored by Direct Relief
International, santa Barbara, Asha for education, Silicon Valley, and
Literate World Inc., Fremont. Visit ...
http://www.prabasi.org/CGI/viewnotices.cgi#S999843539CU 
A Bengali Fairy Tale comes to Life Indo American Community Service
Center KHIRER PUTUL - A Bengali Play For the Children, By the Children
Based on a Fairy Tale by Abanindranath Thakur Direction: Jaya Basu
Performance by Nishtha. Date Sep 15. Visit...
http://www.prabasi.org/CGI/viewnotices.cgi#J998072107CU 

Sincerely,

- Anupam Bagchi
Prabasi Webmaster

                                              Dated: 09/13/2001
===================================================================
                      BAY AREA PRABASI INC.
         SERVING THE BENGALI COMMUNITY FOR OVER 25 YEARS ...